REJO Cleaning

glas en gevel

Glas & Gevel

Veiligheid en bereikbaarheid staan centraal bij het reinigen van glas en gevels, op iedere hoogte. Onze glazenwassers zijn aantoonbaar vakbekwaam en werken professioneel en veilig met de modernste technieken en materialen.

Traditioneel

Glasbewassing kan tegenwoordig op diverse manieren uitgevoerd worden. De traditionele manier met inwasser, raamtrekker, spons en ladder en met osmose.

Osmose glasbewassing (telescopische glasbewassing)

Met dit compacte en mobiele systeem kunnen we vanaf de grond glas, kozijnen, gevelbeplating, lichtbakken, zonwering en damwanden tot op ruim dertien meter hoogte reinigen. Het systeem gebruikt mineraalvrij water. Dat staat niet alleen garant voor een optimale reiniging maar ook voor een streeploos resultaat. Aan het Telewashsysteem komen geen reinigingsmiddelen te pas. Het resultaat blijft bovendien langer zichtbaar, omdat het mineraalwater geen vuilaantrekkende deeltjes bevat.

De Europese richtlijn voor het werken op hoogte ontmoedigt het gebruik van ladders bij glazenwasserswerkzaamheden. Door telescopische glasbewassing in te zetten wordt dit probleem opgelost.

Rejo Cleaning zet telescopische glasbewassing in daar waar niet met ladders gewerkt kan worden en waar de inzet van een hoogwerker niet mogelijk is. Hierbij worden altijd de afspraken in acht genomen zoals die geformuleerd zijn in het Convenant Gevelonderhoud.