REJO Cleaning

nanocoating

Nano coating

Nanocoat is een vernieuwend product voor het onderhoud en de bescherming van gebouwen, woningen, boten, kleding, auto’s en diverse steen en staal oppervlaktes op basis van nanotechnologie. Denk ook bijvoorbeeld aan trespabeplating, metalen gevelbeplating, kunststof kozijnen, RVS (afzuigkappen, liften), zwembaden, doucheruimtes, tegelwanden en tegelvloeren.

Nanodeeltjes hechten zich aan het oppervlak, waardoor andere stoffen hierop geen grip meer krijgen. Er vormt zich een ultradunne, glasachtige laag, die een extreme houdbaarheid garandeert. De nano werking wordt ook wel Lotuseffect genoemd, omdat de bladeren van de lotusbloem zichzelf schoonhouden en op dezelfde manier ongevoelig zijn voor vocht en vuil.

Door behandeling met Nanotechnologie worden oppervlakten vuil en water afstotend. Behandelde oppervlaktes zijn makkelijk te reiniging, blijven mooier en langer schoon, waardoor u veel tijd en moeite bespaard blijft. Ook kunnen kleuren en glans teruggehaald worden naar de oorspronkelijke basis.

Voorbeelden toepassingen

Professionele keukens

In professionele keukens wordt veel RVS toegepast. Het materiaal is hygiënisch en slijtvast. Een keerzijde van het gebruik van RVS is dat vetaanslag moeilijk te verwijderen is. Wilt u het RVS glanzend houden? Dan lijkt een wekelijkse schoonmaak met chemische middelen onvermijdelijk. Nano Coating zorgt ervoor dat vet zich op moleculair niveau niet kan hechten, waardoor RVS oppervlakken en afzuigkappen met een droge doek of met water schoon te maken zijn.

Sanitaire ruimtes

Last van urinestank in sanitaire ruimtes? Dit probleem kunt u oplossen door een dieptereiniging uit te laten voeren. Na de reiniging vervolgen wij de behandeling met Nano. Wij impregneren de gehele ruimte waardoor urineresten zich niet meer kunnen hechten. Nano beschermt niet alleen tegen urine maar ook tegen ander vuil, kalkresten, water, zand, schimmels en algen. Het maakt de behandelde oppervlakten vuilafstotend. Het vuil hecht veel minder waardoor het reguliere onderhoud een stuk makkelijker wordt.

Er zijn nog veel meer toepassingen voor Nano. Vraag gerust naar alle mogelijkheden.