REJO Cleaning

sanitaire hygiene

Sanitaire hygiëne

Een frisse en hygiënische uitstraling van uw sanitaire ruimten zorgt voor een professionele indruk. Het draagt direct bij aan de tevredenheid van uw gasten en medewerkers.

Aanbod

Rejo Cleaning is een leverancier van diensten en producten op het gebied van sanitaire hygiëne.

Onze hygiëne producten zoals toiletroldispensers, handdoekautomaten, vouwhanddoekdispensers, heteluchtdrogers, luchtverfrissers, toiletbrilreinigers, dameshygiëneboxen, zeepdispensers, afvalbakken en poetspapierdispensers worden door ons geleverd, gemonteerd en onderhouden en de supplies worden op aanvraag geleverd.

Alle automaten leveren wij met bijbehorende vulling en ontvangt u van ons in bruikleen.

Service

Onze service kan volledig worden afgestemd op uw behoeften.

Onze medewerkers komen volgens een vaste frequentie bij u langs zodat u verzekerd bent van gevulde automaten en een frisse uitstraling van uw sanitaire ruimtes zonder dat u er omkijken naar heeft.

Uw sanitaire ruimte opfrissen met onze hygiëne dispensers?

Een frisse en verzorgde toiletruimte is een visitekaartje voor uw bedrijf. Het laat zien dat u zorg en aandacht besteedt aan optimale hygiëne. Rejo Cleaning kan u daar perfect bij helpen, wij bieden u voordelige, praktische en besparende dispensers voor uw toiletruimte. Met bijpassende handdoeken, toiletpapier of zeep. Wilt u gebruik maken van onze dispensers zonder extra kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op.