REJO Cleaning

spinnenoverlast

Spinnenoverlast

Heeft u last van spinnen?

Ook al zijn spinnen nuttige dieren, toch kunnen spinnen en andere insecten overlast veroorzaken doordat ze webresten en spinnenvuil achterlaten wat niet makkelijk schoon te maken is. Dit geeft uw pand geen representatieve uitstraling. Bovendien is de vervuiling moeilijk te verwijderen. Met een speciale behandeling verjagen wij spinnen en andere insecten naar een andere plek.

Werkwijze

Wij verwijderen eerst zoveel mogelijk alle webben en spinnennesten Daarna spuiten wij het te behandelen pand in met een biologisch afbreekbaar middel. Vanwege het feit dat spinnen in Nederland een beschermde diersoort zijn, maken wij alleen gebruik van biologisch afbreekbare producten, waardoor de spinnen zich niet kunnen nestelen en hierdoor weg zullen gaan. Wij gebruiken dus geen giftige vloeistof en maken de spinnen zeker niet dood. Door de behandeling zullen spinnen niet snel terugkeren naar hun oude plek.

Wanneer ?

Uit ervaring blijkt dat een behandeling het beste resultaat geeft wanneer dit twee keer per jaar uitgevoerd wordt .

Preventief spuiten, vroeg in of voor het spinnenseizoen (april t/m augustus) is het beste, zodat uw huis meteen al vanaf het begin van het seizoen spinvrij is en blijft.

In het naseizoen (vanaf augustus) is het de beste tijd voor de tweede behandeling, zodat de spinnen in de winter geen nieuwe nesten kunnen maken.

Na gebruik zijn de behandelde oppervlakten, afhankelijk van de weersinvloeden en spinnenpopulatie, tot zes maanden lang beschermd tegen spinnen en hun uitwerpselen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over een behandeling, neem dan vrijblijvend contact met ons op.